
SmartLife restoran, sa izvanredno bogatom ponudom internacionalne i mediteranske kuhinje, specijalitetima pripremljenim na Zepter način.
O Damiru Sertiću rekli su sledeći (časopis Diplomacy & commerce) - Masterchef Hotela Zepter Beograd, prvi put je došao u Beograd pre deset godina. Raskopani i tmurni grad tada baš i nije bio za pokazivanje. Ali čuveni beogradski provod se ispostavio kao posebna priča koja se na zaboravlja. Možda je zato vrhunac njegovog dana bila i ostala noć, kada u laganoj šetnji stvara gastronsomsku umetnost. Uvek obuzet nepojmljivo dobrim rasoloženjem, deluje pouzdano poput brata, što Srbi odlično razumeju. Rodjen u Zagrebu, kuvao je po celom svetu, najviše za bogate i slavne sa razmaženim nepcima. Jedan slučajni susret ponovo ga je doveo u Beograd, kada je već postao doktor molekularne gastronomije. Šta je prvo uradio? U naše hedonističke navike uveo je balon od limuna i staklo od malina, koje se u „dertu“ lako pretvara u srču. Posebno mesto zauzele su sveće od masti mangulice koje se tope sa pogačicama od sipinog mastila. Zepter mono cake posvetio je detinjstvu, kad smo od sočne domaće strudle voleli samo mak. Uspeo je čak da porazi i neprevazidjeni bellini iz mitskog Harry’s bara.